Pähkinäinen valkosipulikeitto

Valio Food Solutions

Pähkinäinen valkosipulikeitto

Ainekset10 annosta

0.130 kg
pistaasipähkinärouhetta
0.100 kg
ranskanleipää
0.030 kg
0.040 kg
1.000 kg
0.010 kg
hienonnettua tilliä
0.002 kg
omenaviinietikkaa
0.015 kg
suolaa

Ohje

  1. Jauha pähkinät monitoimikoneessa sileäksi tahnaksi. Lisää tahnaan leivänsisus, valkosipuli, sulatettu voi, sekä puolet maidosta ja käynnistä kone uudelleen. Kun seos on tasaista, lisää koneen käydessä loput maidosta ohuena tasaisena nauhana, kunnes seos on sileää ja sopivan paksuista.
  2. Lisää etikka ja suola sekä tarkista maku. Anna vetäytyä kylmässä ainakin tunti ennen tarjoilua.
kpl
g
1.3 kg
138 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
138 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g
Kalsium
110 mg
D-vitamiini
2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g
Kalsium
110 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.