Pähkinäleipä

Valio Food Solutions

Pähkinäleipä

Ainekset2 leipää

0.500 kg
0.050 kg
hiivaa
0.017 kg
hienonnettua persiljaa
0.009 kg
suolaa
0.050 kg
siirappia
0.050 kg
pähkinärouhetta
0.650 kg
vehnäjauhoja
0.060 kg
kauraleseitä

Voiteluun

0.000 kg

Pinnalle

0.000 kg
pähkinärouhetta

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen jogurttiin. Lisää suola, persilja, siirappi ja pähkinärouhe.
  2. Alusta joukkoon jauhot. Anna kohota lämpimässä kaksinkertaiseksi.
  3. Jaa taikina kahteen osaan. Leivo kummastakin puoliskosta kolme tankoa. Letitä tangot.
  4. Kohota pellillä leivinliinalla peitettyinä. Voitele maidolla ja ripottele päälle pähkinärouhetta.
  5. Paista 200 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsiä.
  6. Tarjoa leipää Valio Polar juustoviipaleiden kera.
kpl
g
1.0 kg
270 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
270 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
270 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.