Paholaisen kinkkusolttis

Valio Food Solutions

Paholaisen kinkkusolttis

Ainekset66 kpl

Solttistaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.030 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
0.600 kg
3.985 kg (66 kpl á 0.060 kg)

Täyte

0.660 kg
0.660 kg
kinkkusuikaleita
0.264 kg
1.584 kg (66 kpl á 0.024 kg)
5.569 kg (66 kpl á 0.084 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti.
  2. Kauli levännyt taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa levy 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Rullaa nauhat.
  3. Leikkaa nauhat 60 g:n paloiksi. Aseta palat pellille "häntä" alle.
  4. Nostata solttikset. Voitele nousseet solttikset kananmunalla.
  5. Sekoita mörkötäytteen joukkoon kinkkusuikaleet. Pursota täyte solttisten pinnalle. Ripottele pinnalle AURA-murua.
  6. Paista solttikset 210 °C:ssa noin 13 min.
kpl
g
5.9 kg
289 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
289 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
53 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
289 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
53 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.