Paholaisen salaatti

Paholaisen salaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Paholaisen salaatti

Paholaisen salaatti

Näyttävä salaatti take away -myyntiin. Kerroksellisuus pitää tuoretuotteet pidempään raikkaina ja rapeina.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset16 annosta

0.500 kg
pakastehärkäpapuja
0.291 kg
tomaattia
0.276 kg
tuoretta kurkkua
0.200 kg
mustia oliiveja
0.200 kg
suolakurkkua kuutioina
0.178 kg
keitettyjä kananmunia
0.500 kg
kypsää avokadoa viipaleina
0.300 kg
0.300 kg
jäävuorisalaattia

Kastike

0.400 kg
0.150 kg
paholaisen hilloa
0.017 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Höyrytä papuja n. 4 min ja jäähdytä.
  2. Lohko tomaatit ja munat. Viipaloi kurkku.
  3. Revi salaatti tarjoiluastiaan pohjalle ja kokoa ainekset kerroksittain päälle.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna sen maustua jääkaapissa n. 1 t. Tarjoa erikseen.
kpl
g
2.9 kg
104 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
104 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.