Paimenen piiras Mifusta

Paimenen piiras Mifusta

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
179 kcal / 100g
Perinteinen lihaperunavuoka saa tässä versiossa vaikutteita brittiensaarelta, jossa perunamuusista, ruskeasta kastikkeesta ja piirakkapohjasta kasataan Paimentajan piiras. Mifunoituna piirakka soveltuu jopa vegetaristeille.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Paista voitaikinaa 175 °C uunissa n. 20 min. Jäähdytä hetki ja paina kohoumat tasaisiksi.

  • Kuumenna maitojuoma ja voi kattilassa, lisää perunasoseaines ja sekoita tasaiseksi muusiksi.

  • Lisää pinaatti muusiin ja mausta suolalla. Sekoita tasaiseksi.

  • Lopeta muusin kypsentäminen ja lisää kananmunamassa, koko ajan sekoittaen.

  • Ruskista voi erillisellä pannulla, lisää vehnäjauho ja kypsennä miedolla lämmöllä, kunnes voi-vehnäjauhoseos on kypsä ja kauniin ruskea. Lisää kasvisliemi ja kiehauta. Lisää Mifu ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

  • Levitä pieni kerros pinaattimuusia esipaistetun voitaikinan päälle. Levitä kastike piirakan päälle ja kuorruta lopulla pinaattimuusilla. Paista 175 °C uunissa n. 20 min.

  • Tarjoile piiras höyrytettyjen herneiden kera.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!