Paimenen piiras Mifusta

Paimenen piiras Mifusta
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Paimenen piiras Mifusta

Paimenen piiras Mifusta

Perinteinen lihaperunavuoka saa tässä versiossa vaikutteita brittiensaarelta, jossa perunamuusista, ruskeasta kastikkeesta ja piirakkapohjasta kasataan Paimentajan piiras. Mifunoituna piirakka soveltuu jopa vegetaristeille.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset16 annosta

0.750 kg
1.000 kg
0.250 kg
0.700 kg
pakasteperunasoseaineksia
0.250 kg
pakastepinaattia
0.200 kg
Valio kokomunamassaa
0.150 kg
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.800 kg
kasvislientä
0.500 kg

Maustamiseen

0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

0.000 kg
pakasteherneitä

Ohje

  1. Paista voitaikinaa 175 °C uunissa n. 20 min. Jäähdytä hetki ja paina kohoumat tasaisiksi.
  2. Kuumenna maitojuoma ja voi kattilassa, lisää perunasoseaines ja sekoita tasaiseksi muusiksi.
  3. Lisää pinaatti muusiin ja mausta suolalla. Sekoita tasaiseksi.
  4. Lopeta muusin kypsentäminen ja lisää kananmunamassa, koko ajan sekoittaen.
  5. Ruskista voi erillisellä pannulla, lisää vehnäjauho ja kypsennä miedolla lämmöllä, kunnes voi-vehnäjauhoseos on kypsä ja kauniin ruskea. Lisää kasvisliemi ja kiehauta. Lisää Mifu ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Levitä pieni kerros pinaattimuusia esipaistetun voitaikinan päälle. Levitä kastike piirakan päälle ja kuorruta lopulla pinaattimuusilla. Paista 175 °C uunissa n. 20 min.
  7. Tarjoile piiras höyrytettyjen herneiden kera.
kpl
g
4.8 kg
172 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
172 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.