Painajainen rahkakujalla

Painajainen rahkakujalla
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Painajainen rahkakujalla

Painajainen rahkakujalla

Halloweenin lounaspöydän ykkösjälkkäri. Karmiva kokonaisuus jää varmasti asiakkaidesi mieleen.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.000 kg
1.000 kg
0.250 kg
tomusokeria
0.000 kg
0.400 kg

Macaronssilmät

0.000 kg
FS macarons pohjat
0.000 kg
valkoista sokerimassaa
0.000 kg
nonparelleja , mustia

Ohje

  1. Vatkaa rahka, kerma ja tomusokeri vaahdoksi.
  2. Levitä rahkavaahto tarjoiluastiaan ja revi delimunkeista epämääräisiä paloja rahkan päälle. Pirskottele vadelmahilloa jälkiruoan päälle.
  3. Kuorruta sokerimassasta macaronspuolikkaisiin pupillit ja lisää musta nonparelli silmäksi. Viimeistele rahkapainajainen macaronssilmillä.
kpl
g
2.6 kg
226 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
226 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
226 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.