Paistettava jogurtti-juustokakku

Valio Food Solutions

Paistettava jogurtti-juustokakku

Ainekset3 kpl

Pohja

0.275 kg
0.150 kg
sokeria
0.080 kg
kananmunia
0.002 kg
leivinjauhetta
0.400 kg
vehnäjauhoja
0.907 kg (3 kpl à 0.302 kg)

Täyte

0.600 kg
0.600 kg
0.300 kg
sokeria
0.500 kg
kananmunia
0.040 kg
sitruunapastaa
0.020 kg
vanilliinisokeria
0.120 kg
perunajauhoja
2.180 kg (3 kpl à 0.727 kg)
3.087 kg (3 kpl à 1.029 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon leivinjauhe ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään.
  2. Vuoraa taikinalla Ø 18cm:n kakkurenkaat tiiviisti
  3. Valmista juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet tasaiseksi massaksi. Kaada täyte kakkurenkaisiin
  4. Paista kakut 170 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
kpl
g
3.1 kg
280 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
280 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
280 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
49 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›