Paistettava juustokakku

Paistettava juustokakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Paistettava juustokakku

Paistettava juustokakku

Ainekset3 kpl

Pohja

0.275 kg
0.150 kg
sokeria
0.080 kg
kananmunia
0.002 kg
leivinjauhetta
0.400 kg
vehnäjauhoja
0.907 kg (3 kpl à 0.302 kg)

Täyte

1.200 kg
0.300 kg
sokeria
0.500 kg
kananmunia
0.040 kg
sitruunapastaa
0.020 kg
vanilliinisokeria
0.120 kg
perunajauhoja
2.180 kg (3 kpl à 0.727 kg)
3.087 kg (3 kpl à 1.029 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon leivinjauhe ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään.
  2. Vuoraa taikinalla Ø 18cm:n kakkurenkaat tiiviisti
  3. Valmista juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Kaada täyte kakkurenkaisiin
  4. Paista kakut 170 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
kpl
g
3.1 kg
323 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
323 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
323 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›