Paistettava juustokakku kastikeella

Paistettava juustokakku kastikeella
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Paistettava juustokakku kastikeella

Paistettava juustokakku kastikeella

Juustokakku on sellaisenaankin erinomainen kakku, mutta kastikkeella kruunaat sen aivan uudelle tasolle. Samaa reseptiä ja ideaa on helppo varioida ja tällä tavoin saat vitriiniisi kätevästi vaihtelevaa tarjontaa.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset3 kpl

Pohja

0.275 kg
0.150 kg
sokeria
0.080 kg
kananmunia
0.002 kg
leivinjauhetta
0.002 kg
jauhettua kanelia
0.400 kg
vehnäjauhoja
0.909 kg (3 kpl à 0.303 kg)

Täyte

1.200 kg
0.300 kg
sokeria
0.500 kg
kananmunia
0.010 kg
sitruunapastaa
0.020 kg
vanilliinisokeria
0.100 kg
maissitärkkelystä
2.130 kg (3 kpl à 0.710 kg)

Kastike

0.500 kg
0.300 kg
0.800 kg (3 kpl à 0.267 kg)

Tarjoiluun

1.000 kg
0.300 kg
1.300 kg (3 kpl à 0.433 kg)
5.139 kg (3 kpl à 1.713 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon leivinjauhe, kaneli ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään.
  2. Vuoraa taikinalla Ø 18cm:n kakkurenkaat tiiviisti
  3. Valmista juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Kaada täyte kakkurenkaisiin
  4. Paista kakut 170 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
  5. Jäähdytä seuraavaan päivään ja paloittele annospaloiksi.
  6. Sekoita mehu ja ananas-passiontäyte.
  7. Vaahdota kerma ja mausta vanilja-tuorejuustotäytteellä.
  8. Tarjoile juustokakku kastikkeen ja vaniljakerman kera.
kpl
g
3.1 kg
292 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
292 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
292 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.