Juustokakku on sellaisenaankin erinomainen kakku, mutta kastikkeella kruunaat sen aivan uudelle tasolle. Samaa reseptiä ja ideaa on helppo varioida ja tällä tavoin saat vitriiniisi kätevästi vaihtelevaa tarjontaa.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Juustokakku on sellaisenaankin erinomainen kakku, mutta kastikkeella kruunaat sen aivan uudelle tasolle. Samaa reseptiä ja ideaa on helppo varioida ja tällä tavoin saat vitriiniisi kätevästi vaihtelevaa tarjontaa.
Pohja | |
---|---|
0.275 kg | |
0.150 kg | sokeria |
0.080 kg | kananmunia |
0.002 kg | leivinjauhetta |
0.002 kg | jauhettua kanelia |
0.400 kg | vehnäjauhoja |
0.909 kg (3 kpl à 0.303 kg) | |
Täyte | |
1.200 kg | |
0.300 kg | sokeria |
0.500 kg | kananmunia |
0.010 kg | sitruunapastaa |
0.020 kg | vanilliinisokeria |
0.100 kg | maissitärkkelystä |
2.130 kg (3 kpl à 0.710 kg) | |
Kastike | |
0.500 kg | |
0.300 kg | |
0.800 kg (3 kpl à 0.267 kg) | |
Tarjoiluun | |
1.000 kg | |
0.300 kg | |
1.300 kg (3 kpl à 0.433 kg) | |
5.139 kg (3 kpl à 1.713 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.