Paistettava rahka-juustokakku

Valio Food Solutions

Paistettava rahka-juustokakku

Ainekset3 kpl

Pohja

0.275 kg
0.150 kg
sokeria
0.080 kg
kananmunia
0.002 kg
leivinjauhetta
0.400 kg
vehnäjauhoja
0.907 kg (3 kpl á 0.302 kg)

Täyte

0.600 kg
0.600 kg
0.300 kg
sokeria
0.500 kg
kananmunia
0.040 kg
sitruunapastaa
0.020 kg
vanilliinisokeria
0.120 kg
perunajauhoja
2.180 kg (3 kpl á 0.727 kg)
3.087 kg (3 kpl á 1.029 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon leivinjauhe ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi. Vuoraa taikinalla Ø 18cm:n kakkurenkaat tiiviisti
  3. Valmista juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet tasaiseksi massaksi. Kaada täyte kakkurenkaisiin
  4. Paista kakut 170 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
kpl
g
3.1 kg
281 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
281 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
281 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.