Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Paistettu kukkakaali
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Paistettu kukkakaali
Paistettu kukkakaali
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
6 annosta
0.600 kg
FS kukkakaalia
0.200 kg
FS pinaattia
0.050 kg
Valio Eila® voita
0.003 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria
0.005 kg
sitruunamehua
Ohje
Paista kukkakaalin nuppuja pannulla kunnes hieman ruskistuneet. Lisää pinaatti ja mausta. Tarjoile Lohipullien ja Kananmunakastikkeen kanssa.
** Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Alkuun
Kananmunakastike
Lisukkeeksi
Lohipullat
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.8 kg
Gluteeniton
Laktoositon
60
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS kukkakaali 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS pinaatti 2,5 kg x 2 / 5 kg (á 15 g)
Valio Eila® voi 500 g laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
60 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
60 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›