Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Pappilan liikavara
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Pappilan liikavara
Pappilan liikavara
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.500 kg
Valio pehmeä maitorahkaa laktoositon
0.500 kg
Valio vispikermaa laktoositon
0.400 kg
Valio mustikkatäytettä
0.500 kg
Valio kuningatar-rahkaruutua laktoositon
0.500 kg
Valio vadelmaa
sulatettuna
0.100 kg
vaahterasiirappia
Ohje
Sekoita maitorahka, vispikerma ja mustikkatäyte vaahdoksi.
Kaada vaahto 1/2 GN-vuokaan. Rouhi sulatetut kuningatar-rahkaruudut vaahdon päälle ja koristele vaahterasiirapilla marinoiduilla vadelmilla.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.5 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
195
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio pehmeä maitorahka 5 kg laktoositon
Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon
Valio mustikkatäyte 2,5 kg
Valio kuningatar-rahkaruutu 440 g x 8 / 3,52 kg laktoositon
Valio vadelma (Suomi) 2 kg x 2 / 4 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
195 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
195 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›