Pappilan liikavara

Pappilan liikavara

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
194 kcal / 100g
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita maitorahka, vispikerma ja mustikkatäyte vaahdoksi.

  • Kaada vaahto 1/2 GN-vuokaan. Rouhi sulatetut kuningatar-rahkaruudut vaahdon päälle ja koristele vaahterasiirapilla marinoiduilla vadelmilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!