Paprikajuustosolttis

Valio Food Solutions

Paprikajuustosolttis

Ainekset73 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.030 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
0.600 kg
4.010 kg (73 kpl à 0.055 kg)

Täyte

1.095 kg
0.020 kg
paprikajauhetta
1.115 kg (73 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

0.183 kg
0.183 kg (73 kpl à 0.003 kg)
5.308 kg (73 kpl à 0.073 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Ripottele Koskenlaskija® murua taikinanauhan pinnalle tasainen kerros. Sirottele juuston pinnalle paprikajauhetta. Rullaa nauhat. Leikkaa nauhasta 70 g:n paloja. Laita palat pellille häntä alle.
  3. Nostata solttikset max 33 asteisessa nostatuskaapissa.
  4. Voitele nousseet solttikset kananmunalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Paista solttikset 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.
kpl
g
5.1 kg
308 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
308 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
187 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
308 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g
Kalsium
187 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›