Papu-mangosalaatti

Valio Food Solutions

Papu-mangosalaatti

Mangon makeus ja ravinteikkaat pavut tuovat salaattipöytääsi runsaasti väriä ja makua.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

0.600 kg
0.600 kg
0.360 kg
kidneypapuja
0.400 kg
0.150 kg
saksanpähkinöitä
0.034 kg
lehtipersiljaa
0.050 kg
sitruunamehua
0.050 kg
punaviinietikkaa
0.050 kg
oliiviöljyä
0.100 kg
vuonankaalia
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paahda saksanpähkinöitä 195 °C noin 15 minuuttia.
  2. Kuumenna jäinen papusekoitus 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä nopeasti.
  3. Sekoita jäähdytetyt pavut, sulatetut mangokuutiot, kidneypavut, salaattijuustokuutiot ja paahdetut pähkinät sekaisin.
  4. Mausta hienonnetulla lehtipersiljalla, sitruunamehulla, punaviinietikalla, oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Lisää vuonankaali salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.
kpl
g
2.4 kg
167 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
167 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,5 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,5 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›