Papu-mangosalaatti

Papu-mangosalaatti

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
175 kcal / 100g
Mangon makeus ja ravinteikkaat pavut tuovat salaattipöytääsi runsaasti väriä ja makua.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,600 kg Food Service papumixiä
0,600 kg Valio mangokuutioita
0,360 kg kidneypapuja
0,400 kg Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
0,150 kg saksanpähkinöitä
0,034 kg lehtipersiljaa
0,050 kg sitruunamehua
0,050 kg punaviinietikkaa
0,050 kg oliiviöljyä
0,100 kg vuonankaalia
  suolaa
  mustapippuria myllystä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Paahda saksanpähkinöitä 195 °C noin 15 minuuttia.

  • Kuumenna jäinen papusekoitus 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä nopeasti.

  • Sekoita jäähdytetyt pavut, sulatetut mangokuutiot, kidneypavut, salaattijuustokuutiot ja paahdetut pähkinät sekaisin.

  • Mausta hienonnetulla lehtipersiljalla, sitruunamehulla, punaviinietikalla, oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.

  • Lisää vuonankaali salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!