Papu-pinaattiletut

Papu-pinaattiletut
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Papu-pinaattiletut

Papu-pinaattiletut

Tuhti ja proteiinipitoinen kasvisruoka lounaslinjastoon.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 annosta

1.400 kg

Täyte

0.500 kg
papusekoitusta
0.300 kg
0.500 kg
0.005 kg
tuoretta timjamia hienonnettuna

Pinnalle

0.120 kg

Ohje

  1. Huuhtele ja valuta pavut. Sekoita joukkoon muut täytteen aineet
  2. Jaa täyte ohukaisille ja kääri rullalle. Pane rullat GN 1/1-40 astiaan ja levitä päälle juustoraaste.
  3. Gratinoi 225 asteessa noin 10 minuuttia.
kpl
g
2.4 kg
200 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
200 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.