Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Papu-pinaattiletut
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Papu-pinaattiletut
Papu-pinaattiletut
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
12 annosta
1.400 kg
Valio pinaattiohukaisia
Täyte
0.500 kg
FS papumixiä
0.025 kg
Valio Eila® voita
0.300 kg
Valio raejuustoa
0.500 kg
Valio crème fraîchea laktoositon
0.005 kg
tuoretta timjamia hienonnettuna
Pinnalle
0.120 kg
Valio mozzarellajuustoraastetta
Ohje
Sulata voi uunissa GN 1/1-40 -astiassa. Lisää papumix ja kypsennä 200 asteessa, noin 10 min. Jäähdytä.
Sekoita joukkoon muut täytteen aineet
Jaa täyte ohukaisille ja kääri rullalle. Pane rullat GN 1/1-40 astiaan ja levitä päälle juustoraaste.
Gratinoi 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.4 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
194
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio iso pinaattiohukainen 60 g x 100 / 6 kg laktoositon
FS papumix 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio Eila® voi 500 g laktoositon
Valio raejuusto 2,5 kg laktoositon
Valio crème fraîche 2 kg laktoositon
Valio mozzarella e2,5 kg juustoraaste
Ravintosisältö annoksessa
Energia
194 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
194 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy