Siirry sisältöön
Papuborssi

Papuborssi

Papuborssi

Ainekset

  • 5,000 kg kasvislientä
  • 1,000 kg kaalia suikaloituna
  • 0,003 kg valkopippureita
  • 0,001 kg laakerinlehtiä
  • 0,001 kg meiramia
  • 0,001 kg timjamia
  • 0,006 kg sokeria
  • 0,006 kg suolaa
  • 1,000 kg papusekoitusta
  • 0,700 kg pakastepunajuurisuikaleita
  • 0,110 kg tomaattipyreetä
  • 0,030 kg väkiviinaetikkaa
  • 0,300 kg herkkukurkkua
  • 0,025 kg hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun


Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen kaalisuikaleet ja mausteet. Keitä n. 15 min, kunnes kaali on sopivan pehmeää. Lisää kaikki kasvikset, tomaattisose sekä etikka. Keitä vielä n. 20 min.
  2. Lisää lopuksi kuutioidut herkkukurkut ja persilja. Kuumenna ja tarjoa smetanan kera.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 87 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 10,4 g
Rasva 1,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,6 g
Ravintokuitu 4,6 g
Suola 3,2 g
Kalsium 69,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 35 kcal
Proteiini 1,9 g
Hiilihydraatti 4,2 g
Rasva 0,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,3 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • Valio smetanaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search