Papuborssi

Papuborssi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Papuborssi

Ainekset26 annosta

5.000 kg
kasvislientä
0.800 kg
kaalia suikaloituna
0.003 kg
valkopippureita
0.001 kg
laakerinlehtiä
0.001 kg
meiramia
0.001 kg
timjamia
0.006 kg
sokeria
0.006 kg
suolaa
1.000 kg
papusekoitusta
0.700 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.110 kg
tomaattipyreetä
0.030 kg
väkiviinaetikkaa
0.300 kg
herkkukurkkua
0.021 kg
hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen kaalisuikaleet ja mausteet. Keitä n. 15 min, kunnes kaali on sopivan pehmeää. Lisää kaikki kasvikset, tomaattisose sekä etikka. Keitä vielä n. 20 min.
  2. Lisää lopuksi kuutioidut herkkukurkut ja persilja. Kuumenna ja tarjoa smetanan kera.
kpl
g
6.5 kg
28 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
28 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
28 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.