Parempi boston

Parempi boston
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Parempi boston

Parempi boston

Ainekset22 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.450 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.925 kg (22 kpl à 0.224 kg)

Täyte

0.500 kg
0.500 kg
sokeria
0.125 kg
0.375 kg
vettä
0.080 kg
kanelia
0.120 kg
1.700 kg (22 kpl à 0.077 kg)

Pinnalle

0.400 kg
stroisselia
0.400 kg (22 kpl à 0.018 kg)
7.025 kg (22 kpl à 0.319 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Valmista täyte: Sekoita pehmeän voin joukkoon sokeri, vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi ja kaneli. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä kanelitäyte nauhojen pinnalle. Rullaa nauhat ja leikkaa 50 g:n painoisiksi paloiksi.
  4. Aseta palat pantoihin leikkauspinta ylöspäin 6 kpl/panta.
  5. Nostata, voitele ja ripottele pinnalle runsaasti stroisselia.
  6. Paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia
kpl
g
7.0 kg
339 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
339 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
339 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.