Parisienne

Valio Food Solutions

Parisienne

Ainekset10 annosta

1.000 kg
0.200 kg
0.400 kg
sinappista kurkkusalaattia
0.085 kg
rucolaa

Lisäksi

0.500 kg
0.240 kg
pekonia

Ohje

  1. Halkaise baagelit.
  2. Lisää väliin cheddarkastiketta, kurkkusalaattia ja rucolaa.
  3. Lisäksi

  4. Leikkaa juusto kiekoiksi. Kietaise pekonia juustokiekkojen ympärille, niin, että juustoa ei jää näkyviin.
  5. Paista pannulla niin, että pekoni on kypsää. Asettele ne baageleiden väliin.
  6. Halutessasi voit vielä kuumentaa baagelit painoparilalla.
kpl
g
2.4 kg
227 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
227 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,6 g
Kalsium
153 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,6 g
Kalsium
153 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.