Parisienne

Parisienne
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Parisienne

Ainekset10 annosta

1.000 kg
bagelia, pakaste sulatettuna
0.200 kg
0.400 kg
sinappista kurkkusalaattia
0.085 kg
rucolaa

Lisäksi

0.500 kg
0.240 kg
pekonia

Ohje

  1. Halkaise baagelit.
  2. Lisää väliin cheddarkastiketta, kurkkusalaattia ja rucolaa.
  3. Lisäksi

  4. Leikkaa juusto kiekoiksi. Kietaise pekonia juustokiekkojen ympärille, niin, että juustoa ei jää näkyviin.
  5. Paista pannulla niin, että pekoni on kypsää. Asettele ne baageleiden väliin.
  6. Halutessasi voit vielä kuumentaa baagelit painoparilalla.
kpl
g
2.4 kg
238 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
238 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.