Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Parisienne
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Parisienne
Parisienne
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
1.000 kg
Valio unikkobagelia
sulatettuna
0.200 kg
Valio Koskenlaskija® cheddar kastiketta
0.400 kg
sinappista kurkkusalaattia
0.085 kg
rucolaa
Lisäksi
0.500 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa
viipaleina
0.240 kg
pekonia
Ohje
Halkaise baagelit.
Lisää väliin cheddarkastiketta, kurkkusalaattia ja rucolaa.
Lisäksi
Leikkaa juusto kiekoiksi. Kietaise pekonia juustokiekkojen ympärille, niin, että juustoa ei jää näkyviin.
Paista pannulla niin, että pekoni on kypsää. Asettele ne baageleiden väliin.
Halutessasi voit vielä kuumentaa baagelit painoparilalla.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.4 kg
Laktoositon
227
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio unikkobagel n. 100 g x 50 / 5 kg
Valio Koskenlaskija® 2,5 kg cheddar sanko laktoositon
Valio Koskenlaskija® 1,5 kg voimakas sulatejuustotanko laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
227 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,6 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
227 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy