Parsa-perunasalaatti ja misokastike

Parsa-perunasalaatti ja misokastike
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Parsa-perunasalaatti ja misokastike

Parsa-perunasalaatti ja misokastike

Japanilaistyylinen misokastike on täydellinen pari rapsakalle parsalle. Salaatin voi tarjota kylmänä, lämpimänä tai jopa ilman perunaa, jolloin parsasta jalostuu lautaselle hienostunut annos.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

1.500 kg
keitettyjä perunoita
0.900 kg
tuoretta, vihreää parsaa
0.400 kg
minitankoparsaa
0.040 kg
oliiviöljyä
0.002 kg
suolaa

Misokastike

0.080 kg
vaaleaa misotahnaa
0.035 kg
sitruunamehua
0.030 kg
vaaleaa siirappia
0.030 kg
kuumaa vettä

Ohje

  1. Valmista ensin misokastike yhdistämällä keskenään kaikki kastikkeen ainekset.
  2. Kuori keitetyt perunat.
  3. Siisti parsat ja keitä ne napakan kypsiksi. Jäähdytä valmiit parsat jäävedessä. Valuta, painele kuiviksi ja leikkaa paloiksi.
  4. Kuori ja viipaloi perunat tarjoiluvadille. Valele päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla. Voit myös paistaa perunaviipaleet ja nostaa ne lämpiminä tarjoiluvadille.
  5. Lisää parsapalat perunoiden päälle ja mausta misokastikkeella. Viimeistele pinta hienonnetulla ruohosipulilla ja halutessasi seesaminsiemenillä, retiisinversoilla ja syötävillä kukilla.
kpl
g
3.0 kg
68 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
68 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.