Japanilaistyylinen misokastike on täydellinen pari rapsakalle parsalle. Salaatin voi tarjota kylmänä, lämpimänä tai jopa ilman perunaa, jolloin parsasta jalostuu lautaselle hienostunut annos.
Aimo yhteistyöresepti
Japanilaistyylinen misokastike on täydellinen pari rapsakalle parsalle. Salaatin voi tarjota kylmänä, lämpimänä tai jopa ilman perunaa, jolloin parsasta jalostuu lautaselle hienostunut annos.
1.500 kg | keitettyjä perunoita |
0.900 kg | tuoretta, vihreää parsaa |
0.400 kg | minitankoparsaa |
0.040 kg | oliiviöljyä |
0.002 kg | suolaa |
Misokastike | |
---|---|
0.080 kg | vaaleaa misotahnaa |
0.035 kg | sitruunamehua |
0.030 kg | vaaleaa siirappia |
0.030 kg | kuumaa vettä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.