Vegaaninen parsa-annos parsakauteen, jossa parsan jokainen osa laitetaan hyötykäyttöön.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Vegaaninen parsa-annos parsakauteen, jossa parsan jokainen osa laitetaan hyötykäyttöön.
Vakuumiparsa | |
---|---|
0.500 kg | tuoretta, vihreää parsaa |
0.500 kg | tuoretta, valkoista parsaa |
0.100 kg | oliiviöljyä |
0.042 kg | tuoretta kirveliä |
0.020 kg | valkosipulia |
0.010 kg | suolaa |
Jääparsa | |
0.200 kg | tuoretta, vihreää parsaa |
Pikkelöity parsa | |
0.300 kg | minitankoparsaa |
0.150 kg | vettä |
0.100 kg | sokeria |
0.050 kg | väkiviinaetikkaa |
Herkkusoosi | |
0.250 kg | rypsiöljyä |
0.200 kg | |
0.005 kg | ksantaania , esim. Sosa Xantana |
0.005 kg | kurkumaa |
0.010 kg | suolaa |
0.040 kg | sitruunamehua |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.