Parsakaali-juustopiiras

Parsakaali-juustopiiras
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Parsakaali-juustopiiras

Parsakaali-juustopiiras

Ainekset20 annosta

0.340 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg , esipaistettu

Täyte

1.000 kg
pakasteparsakaalia
0.400 kg
0.222 kg
kananmunia
0.500 kg
0.001 kg
oreganoa
0.003 kg
suolaa

Ohje

  1. Nosta Valio GN-pizzapohja leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Höyrykypsennä parsakaalia 8 minuuttia ja paloittele pienemmäksi. Levitä parsakaali ja Valio Eila® salaattijuustokuutiot pohjan päälle.
  3. Sekoita munat, Valio ruokakerma ja mausteet. Kaada astiaan ja paista kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
kpl
g
2.4 kg
124 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
124 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.