Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Parsakaali-juustopiiras
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Parsakaali-juustopiiras
Parsakaali-juustopiiras
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.340 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg
, esipaistettu
Täyte
1.000 kg
pakasteparsakaalia
0.400 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
0.222 kg
kananmunia
0.500 kg
Valio ruokakermaa laktoositon
0.001 kg
oreganoa
0.003 kg
suolaa
Ohje
Nosta Valio GN-pizzapohja leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
Höyrykypsennä parsakaalia 8 minuuttia ja paloittele pienemmäksi. Levitä parsakaali ja Valio Eila® salaattijuustokuutiot pohjan päälle.
Sekoita munat, Valio ruokakerma ja mausteet. Kaada astiaan ja paista kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.4 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
124
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio GN-pizzapohja 340 g x 12 / 4,08 kg
Valio salaattijuusto kuutiot 2 kg laktoositon
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
124 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
124 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy