Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,340 kg Valio GN -pizzapohjaa, esipaistettu
Täyte
- 1,000 kg pakasteparsakaalia
-
0,400 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositonValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,250 kg kananmunia
- 0,500 kg
- 0,001 kg oreganoa
- 0,003 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Nosta Valio GN-pizzapohja leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
- Höyrykypsennä parsakaalia 8 minuuttia ja paloittele pienemmäksi. Levitä parsakaali ja Valio Eila® salaattijuustokuutiot pohjan päälle.
- Sekoita munat, Valio ruokakerma ja mausteet. Kaada astiaan ja paista kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
157 kcal
Proteiini
8,4 g
Hiilihydraatti
10,3 g
Rasva
8,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1 g
Kalsium
105,3 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa