Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Parsakaali-juustopiiras
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Parsakaali-juustopiiras
Parsakaali-juustopiiras
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
8 annosta
0.340 kg
Valio GN -pizzapohja
, esipaistettu
Täyte
1.000 kg
FS parsakaalia
0.400 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
0.222 kg
kananmunia
0.500 kg
Valio ruokakermaa laktoositon
0.001 kg
oreganoa
0.003 kg
suolaa
Ohje
Nosta levyt leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan. Painele keskisauma sulaneena kiinni.
Höyrykypsennä parsakaalia 8 minuuttia ja paloittele pienemmäksi. Levitä parsakaali ja juustokuutiot GN-astiaan pohjan päälle.
Sekoita munat, ruokakerma ja mausteet. Kaada astiaan ja paista kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.6 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
120
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio GN-pizzapohja 340 g x 15 / 5,1 kg
FS parsakaali 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio salaattijuusto kuutiot 2 kg laktoositon
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
120 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
120 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy