Parsakaali-juustopiiras

Valio Food Solutions

Parsakaali-juustopiiras

Ainekset8 annosta

Ohje

  1. Nosta levyt leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan. Painele keskisauma sulaneena kiinni.
  2. Höyrykypsennä parsakaalia 8 minuuttia ja paloittele pienemmäksi. Levitä parsakaali ja juustokuutiot GN-astiaan pohjan päälle.
  3. Sekoita munat, ruokakerma ja mausteet. Kaada astiaan ja paista kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
kpl
g
1.6 kg
120 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
120 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›