Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Parsakaalimunakas
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Parsakaalimunakas
Parsakaalimunakas
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
12 annosta
1.000 kg
FS parsakaalia
0.300 kg
FS sipulikuutioita
0.400 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita
0.756 kg
kananmunia
0.001 kg
valkopippuria
1.000 kg
Valio Eila® maitojuomaa
0.006 kg
suolaa
Ohje
Höyrytä parsakaalit ja sipulit pehmeiksi. Soseuta ne. Kaada seos voideltuun GN 1/1-40 astiaan. Lisää päälle juustokuutiot.
Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito ja mausteet. Kaada seos vuoan pinnalle. Paista kiertoilmauunissa 125 asteessa noin tunti.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.1 kg
Gluteeniton
Laktoositon
73
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS parsakaali 2,5 kg x 2 / 5 kg
FS sipulikuutio 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio Eila® 180 g salaattijuusto kuutioina laktoositon
Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
73 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
73 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›