Pashakakku

Pashakakku

Teollisuus
298 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,600 kg Valio 1/2 GN -murotaikinaa
0,600 kg 5 kpl á 0,120 kg
Täyte 1
0,800 kg Valio rahka-jogurttitäytettä
0,400 kg maitosuklaata
0,200 kg Valio vispikermaa laktoositon
1,400 kg 5 kpl á 0,280 kg
Täyte 2
0,300 kg Valio maitorahkaa laktoositon
0,600 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,100 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,100 kg Valio Leipomo appelsiinikuorihilloa
0,010 kg vaniljasokeria
0,080 kg tomusokeria
0,050 kg sukaatteja
0,120 kg rusinoita
1,360 kg 5 kpl á 0,272 kg
Sitruunajuustomassa
0,500 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,260 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,100 kg tomusokeria
0,045 kg sitruunamehua
0,905 kg 5 kpl á 0,181 kg
Kuorrutus
0,250 kg Valio mangotäytettä
0,150 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
0,400 kg 5 kpl á 0,080 kg
4,665 kg 5 kpl á 0,933 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja
  • Kauli valmis murotaikina 2,5 mm:n vahvuuteen.

  • Asettele murotaikina neliskanttisiin 8 cm x 25 cm vuokiin.

  • Paista pohjat 180°C:ssa uunissa kullankeltaisiksi.

Täyte 1
  • Keitä kerma ja lisää suklaa. Sekoita tasaiseksi.

  • Lisää rahka-jogurttitäytteen sekaan lämpimänä.

  • Voit valmistaa täytteen edellisenä päivänä.

Täyte 2
  • Mittaa täytteen ainekset, paitsi rusinat ja sukaatti sekoituspataan.

  • Vaahdota kuohkeaksi.

  • Lisää sukaatti ja rusinat. Sekoita tasaiseksi.

  • Kaada täyte neliskanttiseen vuokaan (21 cm x 25 cm). Tasoita tasaiseksi. Pakasta.

  • Levitä jäätyneen täytteen päälle mangotäyte.

  • Hyytelöi pinta kirkaskuumahyytelöllä.

  • Leikkaa levy vielä kohmeisena 5 cm x 21 cm kokoisiksi paloiksi.

Sitruunajuustomassa
  • Mittaa sitruunajuustomassan raaka-aineet vispauspataan.

  • Vatkaa massa kuohkeaksi.

Kokoaminen
  • Pursota täyte 1 muropohjan päälle.

  • Aseta täyte 2:sta tehty aihio täytteen päälle.

  • Pursota sitruunajuustomassa nauhatyllällä reunoille.

  • Koristele kakku haluamallasi tavalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!