Pashakakku

Pashakakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pashakakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset5 kpl

Pohja

0.600 kg
0.600 kg (5 kpl à 0.120 kg)

Täyte 1

0.800 kg
0.400 kg
maitosuklaata
0.200 kg
1.400 kg (5 kpl à 0.280 kg)

Täyte 2

0.300 kg
0.600 kg
0.100 kg
0.100 kg
0.010 kg
vaniljasokeria
0.080 kg
tomusokeria
0.050 kg
sukaatteja
0.120 kg
rusinoita
1.360 kg (5 kpl à 0.272 kg)

Sitruunajuustomassa

0.500 kg
0.260 kg
0.100 kg
tomusokeria
0.045 kg
sitruunamehua
0.905 kg (5 kpl à 0.181 kg)

Kuorrutus

0.250 kg
0.150 kg
0.400 kg (5 kpl à 0.080 kg)
4.665 kg (5 kpl à 0.933 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Kauli valmis murotaikina 2,5 mm:n vahvuuteen.
  3. Asettele murotaikina neliskanttisiin 8 cm x 25 cm vuokiin.
  4. Paista pohjat 180°C:ssa uunissa kullankeltaisiksi.
  5. Täyte 1

  6. Keitä kerma ja lisää suklaa. Sekoita tasaiseksi.
  7. Lisää rahka-jogurttitäytteen sekaan lämpimänä.
  8. Voit valmistaa täytteen edellisenä päivänä.
  9. Täyte 2

  10. Mittaa täytteen ainekset, paitsi rusinat ja sukaatti sekoituspataan.
  11. Vaahdota kuohkeaksi.
  12. Lisää sukaatti ja rusinat. Sekoita tasaiseksi.
  13. Kaada täyte neliskanttiseen vuokaan (21 cm x 25 cm). Tasoita tasaiseksi. Pakasta.
  14. Levitä jäätyneen täytteen päälle aprikoositäyte.
  15. Hyytelöi pinta kirkaskuumahyytelöllä.
  16. Leikkaa levy vielä kohmeisena 5 cm x 21 cm kokoisiksi paloiksi.
  17. Sitruunajuustomassa

  18. Mittaa sitruunajuustomassan raaka-aineet vispauspataan.
  19. Vatkaa massa kuohkeaksi.
  20. Kokoaminen

  21. Pursota täyte 1 muropohjan päälle.
  22. Aseta täyte 2:sta tehty aihio täytteen päälle.
  23. Pursota sitruunajuustomassa nauhatyllällä reunoille.
  24. Koristele kakku haluamallasi tavalla.
kpl
g
4.7 kg
301 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
301 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
301 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.