Pashamunkki

Pashamunkki
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pashamunkki

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset53 kpl

Tuulihattumassa

0.320 kg
0.320 kg
0.320 kg
vettä
0.008 kg
suolaa
0.320 kg
vehnäjauhoja
0.560 kg
kananmunia
0.012 kg
vaniljasokeria
1.860 kg (53 kpl à 0.035 kg)

Täyte

0.600 kg
1.200 kg
0.200 kg
0.200 kg
0.160 kg
tomusokeria
0.020 kg
vaniljasokeria
0.100 kg
sukaatteja
0.200 kg
rusinoita
2.680 kg (53 kpl à 0.051 kg)

Koristeluun

0.060 kg
tomusokeria
0.060 kg (53 kpl à 0.001 kg)
4.600 kg (53 kpl à 0.087 kg)

Ohje

  1. Tuulihattumassa

  2. Laita kattilaan maito, voi, vesi ja suola. Kiehauta seos.
  3. Lisää jauhot kerralla kattilaan ja sekoita massa tasaiseksi. Kypsennä massaa koko ajan sekoittaen, jotta jauhot hieman kypsyvät.
  4. Jäähdytä massa. Laita massa sekoituspataan.
  5. Lisää kananmunat vähitellen lapavatkaimmella sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla.
  6. Pursota massa tähtityllalla leivinpaperille noin ø 8 cm:n kransseiksi.
  7. Paista 180°C:ssa öljyssä. Nosta leivinpaperilla pohjat paistorasvaan ja kun pohjat irtoavat paperista, poista paperi. Käännä pohjat puolessa välissä paistoa. Paista kullan ruskeiksi.
  8. Jäähdytä tuulihatut.
  9. Täyte

  10. Mittaa täytteen ainekset, paitsi rusinat ja sukaatti sekoituspataan.
  11. Vaahdota kuohkeaksi.
  12. Lisää sukaatti ja rusinat. Sekoita tasaiseksi.
  13. Täyttäminen

  14. Halkaise tuulihatut ja täytä.
  15. Koristele tomusokerilla.
kpl
g
3.2 kg
247 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
247 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
247 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.