Pashamunkki

Pashamunkki

Teollisuus
248 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Tuulihattumassa
0,320 kg Valio täysmaitoa
0,320 kg Valio voita
0,320 kg vettä
0,008 kg suolaa
0,320 kg vehnäjauhoja
0,560 kg kananmunia
0,012 kg vaniljasokeria
1,860 kg 53 kpl á 0,035 kg
Täyte
0,600 kg Valio maitorahkaa laktoositon
1,200 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,200 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,200 kg Valio Leipomo appelsiinikuorihilloa
0,160 kg tomusokeria
0,020 kg vaniljasokeria
0,100 kg sukaatteja
0,200 kg rusinoita
2,680 kg 53 kpl á 0,051 kg
Koristeluun
0,060 kg tomusokeria
0,060 kg 53 kpl á 0,001 kg
4,600 kg 53 kpl á 0,087 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Tuulihattumassa
  • Laita kattilaan maito, voi, vesi ja suola. Kiehauta seos.

  • Lisää jauhot kerralla kattilaan ja sekoita massa tasaiseksi. Kypsennä massaa koko ajan sekoittaen, jotta jauhot hieman kypsyvät.

  • Jäähdytä massa. Laita massa sekoituspataan.

  • Lisää kananmunat vähitellen lapavatkaimmella sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla.

  • Pursota massa tähtityllalla leivinpaperille noin ø 8 cm:n kransseiksi.

  • Paista 180°C:ssa öljyssä. Nosta leivinpaperilla pohjat paistorasvaan ja kun pohjat irtoavat paperista, poista paperi. Käännä pohjat puolessa välissä paistoa. Paista kullan ruskeiksi.

  • Jäähdytä tuulihatut.

Täyte
  • Mittaa täytteen ainekset, paitsi rusinat ja sukaatti sekoituspataan.

  • Vaahdota kuohkeaksi.

  • Lisää sukaatti ja rusinat. Sekoita tasaiseksi.

Täyttäminen
  • Halkaise tuulihatut ja täytä.

  • Koristele tomusokerilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!