Pasta Mifudoro jauhiksesta

Pasta Mifudoro jauhiksesta
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pasta Mifudoro jauhiksesta

Pasta Mifudoro jauhiksesta

Perinteinen tomaattikastike kasvisruokaversiona. Hyvin simppeliä, mutta herkullista lounasruokaa.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.075 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.750 kg
0.100 kg
2.000 kg
tomaattimurskaa
0.005 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.010 kg
sokeria
0.010 kg
vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
0.002 kg
kuivattua basilikaa

Tarjoiluun

0.500 kg
0.020 kg
tuoretta basilikaa
0.000 kg
pennepastaa kypsennettynä

Ohje

  1. Freesaa sipulit ja Mifujauhis voissa. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta väh. 30 min.
  2. Tarjoile pastan, Emmental-juuston ja tuoreen basilikan kanssa.
kpl
g
3.5 kg
123 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
123 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.