Pasta MiFUdoro

Pasta MiFUdoro
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pasta MiFUdoro

Pasta MiFUdoro

Ainekset10 annosta

0.005 kg
0.660 kg
0.485 kg
tomaattia kuutioina
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
1.000 kg
tomaattimurskaa
0.005 kg
sokeria
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

0.000 kg
tuorepastaa
0.130 kg
0.000 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna

Ohje

  1. Paista Oivariini rasvassa ruokarae tomaatti ja sipulit.
  2. Lisää tomaattimurska ja mausta.
  3. Keitä pasta.
  4. Yhdistä kastike valutetun pastan joukkoon ja kokoa annoksiksi.
  5. Viimeistele juustoraasteella ja basilikalla.
kpl
g
2.6 kg
69 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
69 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
69 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.