Pasta Napolitana

Valio Food Solutions

Pasta Napolitana

Ainekset20 annosta

0.015 kg
0.500 kg
0.020 kg
0.020 kg
balsamiviinietikkaa
1.000 kg
tomaattimurskaa
0.040 kg
sokeria
0.000 kg
sormisuolaa

Lisäksi

0.500 kg
0.500 kg
1.500 kg

Tarjoamiseen

0.000 kg
pastaa

Ohje

  1. Kuulota sipulit Oivariini rasvassa.
  2. Lisää etikka. Kuumenna ja lisää tomaattimurska ja mausteet.
  3. Kuumenna uunissa pyörykät ja kasvikset.
  4. Lisää ne lopuksi kastikkeen joukkoon.
  5. Tarjoa pastan kera.
kpl
g
4.0 kg
83 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
83 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›