Pasta Napolitana

Pasta Napolitana

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
81 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,015 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0,500 kg Food Service sipulikuutioita
0,020 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,020 kg balsamiviinietikkaa
1,000 kg tomaattimurskaa
0,040 kg sokeria
  sormisuolaa
Lisäksi
0,400 kg Food Service grillattu paprikasekoitusta
0,500 kg Food Service grillattu munakoisoviipaletta
1,500 kg Valio Välimeren pyöryköitä
Tarjoamiseen
  pastaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kuulota sipulit Oivariini rasvassa.

  • Lisää etikka. Kuumenna ja lisää tomaattimurska ja mausteet.

  • Kuumenna uunissa pyörykät ja kasvikset.

  • Lisää ne lopuksi kastikkeen joukkoon.

  • Tarjoa pastan kera.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!