Pasta Napolitana

Pasta Napolitana
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pasta Napolitana

Pasta Napolitana

Ainekset20 annosta

0.015 kg
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.020 kg
balsamiviinietikkaa
1.000 kg
tomaattimurskaa
0.040 kg
sokeria
0.000 kg
sormisuolaa

Lisäksi

0.400 kg
pakaste paprikasekoitusta
0.500 kg
grillattuja munakoisoviipaleita
1.500 kg

Tarjoamiseen

0.000 kg
pastaa

Ohje

  1. Kuulota sipulit Oivariini rasvassa.
  2. Lisää etikka. Kuumenna ja lisää tomaattimurska ja mausteet.
  3. Kuumenna uunissa pyörykät ja kasvikset.
  4. Lisää ne lopuksi kastikkeen joukkoon.
  5. Tarjoa pastan kera.
kpl
g
4.0 kg
106 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
106 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.