Pastaa ja pekonikastiketta

Valio Food Solutions

Pastaa ja pekonikastiketta

Ainekset15 annosta

2.000 kg
tuorepastaa

Kastike

0.500 kg
pekonia
0.100 kg
0.002 kg
rouhittua mustapippuria
1.000 kg
0.042 kg
hienonnettua persiljaa
0.050 kg
hienonnettua ruohosipulia

Pinnalle

0.000 kg
0.000 kg
kirsikkatomaatti a

Ohje

  1. Paista sipuli ja pekoni pannulla.
  2. Lisää mustapippuri ja ruokakerma, hauduta.
  3. Lisää yrtit
  4. Tarjoa kastiketta pakkauksen ohjeien mukaan kypsennetyn pastan kanssa.
  5. Lisää päälle vielä juustoraastetta ja puolitettuja kirsikkatomaatteja.
kpl
g
2.7 kg
257 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
257 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
257 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.