Pastasalaatti

Valio Food Solutions

Pastasalaatti

Ainekset12 annosta

0.400 kg
kierrepastaa

tai Valio tuorepastaa strozzapreti
0.500 kg
1.250 kg
0.006 kg
suolaa
0.500 kg
rapeaa salaattia

Kastike

0.200 kg
0.170 kg
rypsiöljyä
0.030 kg
sitruunamehua
0.003 kg
mustapippurirouhetta
0.004 kg
suolaa
0.008 kg
tuoretta persiljaa

Pinnalle

0.050 kg
parmesaania

Ohje

  1. Keitä pasta al denteksi pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Höyrykypsennä papumixiä n. 5 min ja ripottele joukkoon suola. Jäähdytä.
  2. Sekoita pasta, papumix ja salaattijuustokuutiot sekaisin GN 1/1-65 -astiassa. Pese, huuhdo ja leikkaa salaatti joukkoon. Sekoita kevyesti.
  3. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään, persilja hienonnettuna. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita kevyesti. Ripottele raastettu juusto pinnalle. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
kpl
g
3.3 kg
164 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
164 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g
Kalsium
79 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g
Kalsium
79 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.