Pastrami Croissant

Pastrami Croissant

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
248 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,700 kg Valio croissantteja
0,050 kg Valio kokomunamassaa
Lisäksi
0,050 kg Valio Eila® voita
0,250 kg Food Service omenalohkoja
0,070 kg Valio Viola® chili-paprika tuorejuustoa laktoositon
0,140 kg salaattisekoitusta
0,140 kg kylmäsavuhärkää
0,070 kg karkeaa Dijon-sinappia
Päälle
0,100 kg vettä
0,100 kg sokeria
  rouhittua mustapippuria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata ja nostata croissantit. Voitele.

  • Paista kypsäksi.

Lisäksi
  • Paista omenalohkot voissa.

  • Halkaise croissantit ja täytä.

Päälle
  • Keitä sokeriliemi ja voitele sillä kannet.

  • Pyörittele ne pippurirouheessa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!