Patonkitapakset

Patonkitapakset
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Patonkitapakset

Patonkitapakset

Ainekset30 annosta

Tonnikalatahna

0.100 kg
tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
0.040 kg
kivettömiä oliiveja (Kalamata)
0.013 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.015 kg
sitruunamehua
0.003 kg
hienonnettua tilliä
0.200 kg

Tomaattitahna

0.090 kg
tomaattipyreetä
0.200 kg
0.010 kg
hienonnettua persiljaa
0.006 kg
sitruunapippuria (sis. suolaa)
0.008 kg
sokeria

Kurkkutahna

0.090 kg
sinappi-kurkkusalaattia
0.300 kg
0.005 kg
sitruunamehua

Tarjoiluun

0.720 kg
patonkia

Ohje

  1. Hienonna tonnikala ja oliivit veitsellä tai monitoimikoneessa pienemmäksi. Sekoita tahnan muut aineet joukkoon.
  2. Valmista tomaattitahna sekoittamalla aineet keskenään. Valmista kurkkutahna samoin. Jäähdytä tahnat kylmässä ennen tarjoilua.
Vinkki

Vinkki

Tarjoa tahnojen kanssa paahdettuja patonkiviipaleita. Leikkaa patonki viipaleiksi (n. 1 cm) ja paahda kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 5 min. Levitä tahna hieman jäähtyneiden viipaleiden päälle tai tarjoa tahnat erikseen.
kpl
g
1.8 kg
248 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
248 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
248 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.