Pehtoorin perunaloora

Pehtoorin perunaloora
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Pehtoorin perunaloora

Pehtoorin perunaloora

Ainekset22 annosta

0.050 kg
1.500 kg
jauhelihaa
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.009 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippurirouhetta
2.500 kg
1.250 kg

Munamaito

1.500 kg
0.445 kg
kananmunia
0.009 kg
suolaa
0.001 kg
rakuunaa
0.150 kg

Ohje

  1. Sulata voi GN1/1-65 -astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa ja lisää astiaan jauheliha ja sipulikuutiot. Ruskista n. 10 min. kerran välillä sekoittaen.
  2. Mausta jauheliha-sipuliseos suolalla ja mustapippurirouheella. Lisää astiaan perunakuutiot ja raejuusto. Sekoita jauhelihan kanssa tasaisesti.
  3. Yhdistä maito, kanamunat ja mausteet keskenään ja kaada astiaan.
  4. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa n. 50 min. Levitä juustoraaste päälle noin paiston puolivälissä.
kpl
g
7.7 kg
110 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
110 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.