Pekaanijuustokakku

Pekaanijuustokakku

Teollisuus
359 kcal / 100g
Paistettu juustokakku kinuski pekaanipähkinöiden kera on kerrassaan herkullinen jälkiruoka. Klassinen makuyhdistelmä toimii aina.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,360 kg Valio voita
0,800 kg digestivekeksejä
1,160 kg 6 kpl á 0,193 kg
Täyte
2,400 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,600 kg sokeria
0,800 kg kananmunia
0,080 kg sitruunamehua
0,040 kg vanilliinisokeria
0,040 kg perunajauhoja
0,200 kg Valio vispikermaa
4,160 kg 6 kpl á 0,693 kg
Kuorrute
1,500 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
0,990 kg pekaanipähkinöitä
0,080 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
2,570 kg 6 kpl á 0,428 kg
7,890 kg 6 kpl á 1,315 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Jauha diestive keksit ja yhdistä sulatetun voin kanssa.

  • Painele muru Ø 18cm:n kakkurenkaiden pohjalle.

  • Valmista juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Kaada täyte kakkurenkaisiin

  • Paista kakut 160 asteisessa uunissa noin 40 min tai kunnes täyte on hyytynyt.

  • Jäähdytä kakut.

  • Hienonna osa pecanpähkinöistä.

  • Lämmitä leipomo kinuski ja sekoita hienonnetut pecanpähkinät sekaan.

  • Levitä kinuski juustokakun päälle.

  • Koristele pinta kokonaisilla pecanpähkinöillä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!