Paistettu juustokakku kinuski pekaanipähkinöiden kera on kerrassaan herkullinen jälkiruoka. Klassinen makuyhdistelmä toimii aina.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Paistettu juustokakku kinuski pekaanipähkinöiden kera on kerrassaan herkullinen jälkiruoka. Klassinen makuyhdistelmä toimii aina.
Pohja | |
---|---|
0.360 kg | |
0.800 kg | digestivekeksejä |
1.160 kg (6 kpl à 0.193 kg) | |
Täyte | |
2.400 kg | |
0.600 kg | sokeria |
0.800 kg | kananmunia |
0.080 kg | sitruunamehua |
0.040 kg | vanilliinisokeria |
0.040 kg | perunajauhoja |
0.200 kg | |
4.160 kg (6 kpl à 0.693 kg) | |
Kuorrute | |
1.500 kg | |
0.990 kg | pekaanipähkinöitä |
0.080 kg | |
2.570 kg (6 kpl à 0.428 kg) | |
7.890 kg (6 kpl à 1.315 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.