Pekaanijuustokakku

Pekaanijuustokakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Pekaanijuustokakku

Pekaanijuustokakku

Paistettu juustokakku kinuski pekaanipähkinöiden kera on kerrassaan herkullinen jälkiruoka. Klassinen makuyhdistelmä toimii aina.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Pohja

0.360 kg
0.800 kg
digestivekeksejä
1.160 kg (6 kpl à 0.193 kg)

Täyte

2.400 kg
0.600 kg
sokeria
0.800 kg
kananmunia
0.080 kg
sitruunamehua
0.040 kg
vanilliinisokeria
0.040 kg
perunajauhoja
0.200 kg
4.160 kg (6 kpl à 0.693 kg)

Kuorrute

1.500 kg
0.990 kg
pekaanipähkinöitä
0.080 kg
2.570 kg (6 kpl à 0.428 kg)
7.890 kg (6 kpl à 1.315 kg)

Ohje

  1. Jauha diestive keksit ja yhdistä sulatetun voin kanssa.
  2. Painele muru Ø 18cm:n kakkurenkaiden pohjalle.
  3. Valmista juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Kaada täyte kakkurenkaisiin
  4. Paista kakut 160 asteisessa uunissa noin 40 min tai kunnes täyte on hyytynyt.
  5. Jäähdytä kakut.
  6. Hienonna osa pecanpähkinöistä.
  7. Lämmitä leipomo kinuski ja sekoita hienonnetut pecanpähkinät sekaan.
  8. Levitä kinuski juustokakun päälle.
  9. Koristele pinta kokonaisilla pecanpähkinöillä.
kpl
g
7.2 kg
359 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
359 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
359 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.