Pekonijuustopiirakka

Valio Food Solutions

Pekonijuustopiirakka

Ainekset3 kpl

Taikina

0.350 kg
0.350 kg
vehnäjauhoja
0.350 kg
1.050 kg (3 kpl à 0.350 kg)

Täyte

0.600 kg
pekonia
0.200 kg
0.100 kg
0.300 kg
0.003 kg
mustapippuria
0.750 kg
0.750 kg
kananmunia
2.703 kg (3 kpl à 0.901 kg)
3.753 kg (3 kpl à 1.251 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina: sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia
  2. Kauli pohjataikina 3 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 30 cm:n piirakkavuoka
  3. Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista pannulla kevyesti. Annostele täytteen aineet vuokiin taikinan päälle. Sekoita ruokakerma ja munat. Kaada munakerma täytteen päälle
  4. Paista piirakat 190 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia
kpl
g
3.8 kg
251 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
251 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
251 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.