Pekonijuustopiirakka

Pekonijuustopiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Pekonijuustopiirakka

Pekonijuustopiirakka

Ainekset3 kpl

Taikina

0.350 kg
0.350 kg
vehnäjauhoja
0.350 kg
1.050 kg (3 kpl à 0.350 kg)

Täyte

0.600 kg
pekonia
0.160 kg
pakaste paprikakuutioita
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.300 kg
0.003 kg
mustapippuria
0.750 kg
0.750 kg
kananmunia
2.648 kg (3 kpl à 0.883 kg)
3.698 kg (3 kpl à 1.233 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina: sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia
  2. Kauli pohjataikina 3 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 30 cm:n piirakkavuoka
  3. Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista pannulla kevyesti. Annostele täytteen aineet vuokiin taikinan päälle. Sekoita ruokakerma ja munat. Kaada munakerma täytteen päälle
  4. Paista piirakat 190 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia
kpl
g
3.8 kg
254 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
254 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.