Peperonata pasta

Peperonata pasta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Peperonata pasta

Peperonata pasta

Ainekset10 annosta

0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.015 kg
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
1.000 kg
0.020 kg
balsamiviinietikkaa
1.000 kg
paseerattua tomaattia
0.040 kg
sokeria
0.010 kg
suolaa
0.500 kg

Tarjoiluun

0.800 kg
pennepastaa
0.000 kg
0.000 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuullota sipulit ja paprikat voissa.
  3. Lisää viinietikka, anna kiehahtaa. Lisää paseerattu tomaatti, sokeri ja suola.
  4. Anna kiehua kannen alla 5 - 10 min. Lisää ruokakerma. Kiehauta.
  5. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Tarkista suola.
  6. Tarjoa heti juustoraasteen ja basilikan kanssa.
kpl
g
3.9 kg
110 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
110 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.