Perougesin torttu

Perougesin torttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Perougesin torttu

Perougesin torttu

Ainekset8 annosta

0.010 kg
hiivaa
0.050 kg
vettä
0.015 kg
sitruunamehua
0.044 kg
kananmunia
0.013 kg
sokeria
0.050 kg
0.210 kg
vehnäjauhoja

Päälle

0.050 kg
0.013 kg
sokeria

Tarjoiluun

0.200 kg
0.255 kg
luumuja keitettynä

Ohje

  1. Liuota hiiva haaleaan veteen. Lisää muna, sitruunamehu, mausteet ja puolet jauhoista. Sekoita pehmeä voi taikinaan ja alusta loput jauhoista. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi.
  2. Kaaviloi taikina pyöreäksi levyksi, läpimitta n. 28 cm. Taita taikinalevyn reunaa n. 1 cm sisäänpäin. Vedä kylmästä voista juustohöylällä lastuja tortun pinnalle. Ripottele sokeri pinnalle.
  3. Paista torttua 250 asteessa n. 8 min. Ota kiertoilmatoiminto pois käytöstä. Tarjoa haaleana kermavaahdon ja keitettyjen mausteluumujen kanssa.
kpl
g
1.0 kg
267 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
267 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
267 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.