Kesän paras pizza syntyy yön yli levänneestä taikinasta, basilikakastikkeesta sekä persikan, ilmakuivatun kinkun ja rucolan täyteyhdistelmästä, joka saa asiakkaat huokailemaan ihastuksesta.
Aimo yhteistyöresepti
Kesän paras pizza syntyy yön yli levänneestä taikinasta, basilikakastikkeesta sekä persikan, ilmakuivatun kinkun ja rucolan täyteyhdistelmästä, joka saa asiakkaat huokailemaan ihastuksesta.
Täytteet | |
---|---|
0.500 kg | persikoita |
0.400 kg | |
0.250 kg | ilmakuivattua kinkkua |
0.170 kg | rucolaa |
0.100 kg | tuoretta basilikaa |
0.000 kg | oliiviöljyä |
Pizzataikina | |
0.700 kg | vettä |
0.010 kg | kuivahiivaa |
0.020 kg | suolaa |
1.000 kg | 00-jauhoja |
Basilikakastike | |
0.400 kg | |
0.060 kg | tuoretta basilikaa |
0.020 kg | valkosipulia |
0.010 kg | suolaa |
0.010 kg | mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.