Persikkakakku

Valio Food Solutions

Persikkakakku

Ainekset4 kpl

Pohja

0.700 kg
0.700 kg (4 kpl à 0.175 kg)

Täyte

1.000 kg
0.200 kg
sokeria
0.040 kg
liivatelehteä
0.100 kg
vettä
0.500 kg
0.400 kg
persikkaa
2.240 kg (4 kpl à 0.560 kg)

Pinnalle

0.320 kg
0.200 kg
0.520 kg (4 kpl à 0.130 kg)
3.460 kg (4 kpl à 0.865 kg)

Ohje

  1. Vuoraa 1,4 l:n leipävuoka vetopohjalla.
  2. Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu vaniljakastike Vanilja 9%.
  3. Täytä vuoat em. täytteellä puolilleen. Aseta persikkalohkot täytteen päälle. Täytä vuoat täytteellä ja laita vuoan kokoinen vetopohja täytteen päälle.
  4. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä noin kaksi tuntia.
  5. Poista vuoat ja päällystä kakut appelsiini-omenatäytteellä. Ruiskuta pintaan kirkaskuumahyytelö. Koristele vaikka pääsiäisaiheiseksi.
kpl
g
3.5 kg
178 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
178 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
178 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›