Persiljaseitä ja smetanakukkakaalipyreetä

Valio Food Solutions

Persiljaseitä ja smetanakukkakaalipyreetä

Loistava kalaruoka lounaslinjastoon. Voissa paahdettu sei maustetaan sitruunalla ja persiljalla ja tarjoillaan smetanalla ja vaniljalla maustetun kukkakaalipyreen kera. Pyreen voi lisätä vaikka suoraan GN-vuokaan seitä mehevöittämään.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Smetanakukkakaalipyreetä

2.500 kg
0.500 kg
0.500 kg
0.002 kg
vaniljajauhetta
0.010 kg
suolaa
0.015 kg
sherryetikkaa

Persiljasei

2.000 kg
0.200 kg
0.042 kg
hienonnettua persiljaa
0.020 kg
sitruunamehua
0.010 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä

Pikkelöityä kukkakaalia

0.375 kg
kukkakaalia
0.300 kg
vettä
0.200 kg
sokeria
0.100 kg
väkiviinaetikkaa

Ohje

  1. Smetanakukkakaalipyreetä

  2. Hauduta kukkakaalit pehmeiksi voissa. Soseuta smetanan ja mausteiden kanssa.
  3. Persiljasei

  4. Lado seitifileet kahteen 1/1 GN -vuokaan. Lisää kuutioitu voi ja paista 250 °C uunissa, n. 10 min.
  5. Mausta kukkakaalipyreellä, persiljalla, sitruunalla, suolalla ja mustapippurilla.
  6. Pikkelöity kukkakaali

  7. Viipaloi kukkakaali varsineen ohueksi mandoliinilla.
  8. Kiehauta vesi, sokeri ja väkiviinaetikka. Jäähdytä ja pikkelöi kukkakaali.
  9. Tarjoile kalan kanssa.
kpl
g
5.0 kg
147 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
147 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›