Peruna-kalavuoka

Peruna-kalavuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Peruna-kalavuoka

Peruna-kalavuoka

Ainekset12 annosta

2.500 kg
1.000 kg
0.020 kg
0.425 kg
pakastesipulikuutioita
0.012 kg
sitruunapippuria (sis. suolaa)
0.019 kg
suolaa
0.020 kg
hienonnettua tilliä
1.000 kg

Ohje

  1. Sulata peruna- ja kalakuutiot yön yli kylmiössä. Laita voideltuun GN 1/1-65 -astiaan kerroksittain perunaviipaleita, sipulia ja kirjolohikuutioita.
  2. Ripottele kalakuutioille sitruunapippuria ja tilliä sekä perunoille suolaa. Kaada päälle Ruoka 13%. Kypsennä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 40 min. Tarkista perunoiden kypsyys.
kpl
g
4.2 kg
106 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
106 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.