Peruna-makkaravuoka

Peruna-makkaravuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Peruna-makkaravuoka

Peruna-makkaravuoka

Ainekset14 annosta

2.500 kg
1.000 kg
makkarakuutioita
0.240 kg
pakaste paprikakuutioita
0.255 kg
pakaste purjoviipaleita
0.025 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.005 kg
pippurisekoitusta
0.012 kg
suolaa
1.500 kg
0.200 kg

Ohje

  1. Kaada jäiset perunakuutiot ja makkarakuutiot voideltuun GN 1/1-100 astiaan. Sekoita joukkoon kasvikset, ruohosipuli ja mausteet. Kaada päälle Ruoka 13% ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  2. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa noin tunti. Peitä kannella paiston puolivälissä, jos pinta ruskettuu liikaa.
kpl
g
4.9 kg
117 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
117 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.