Peruna-makkaravuoka

Peruna-makkaravuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Peruna-makkaravuoka

Peruna-makkaravuoka

Ainekset14 annosta

2.500 kg
1.000 kg
makkarakuutioita
0.300 kg
0.300 kg
0.025 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.005 kg
pippurisekoitusta
0.012 kg
suolaa
1.500 kg
Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13% laktoositon
0.200 kg

Ohje

  1. Kaada jäiset perunakuutiot ja makkarakuutiot voideltuun GN 1/1-100 astiaan. Sekoita joukkoon kasvikset, ruohosipuli ja mausteet. Kaada päälle Ruoka 13% ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  2. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa noin tunti. Peitä kannella paiston puolivälissä, jos pinta ruskettuu liikaa.
kpl
g
4.9 kg
120 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
120 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.