Siirry sisältöön
Peruna-makkaravuoka

Peruna-makkaravuoka

Peruna-makkaravuoka

Ainekset


Ohje

  1. Kaada jäiset perunakuutiot ja makkarakuutiot voideltuun GN 1/1-100 astiaan. Sekoita joukkoon kasvikset, ruohosipuli ja mausteet. Kaada päälle Ruoka 13% ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  2. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa noin tunti. Peitä kannella paiston puolivälissä, jos pinta ruskettuu liikaa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 482 kcal
Proteiini 15,7 g
Hiilihydraatti 36,3 g
Rasva 31,6 g
Tyydyttynyt rasva 8,2 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 2,5 g
Kalsium 174 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 10,4 g
Rasva 9 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search