Peruna-makkaravuoka

Valio Food Solutions

Peruna-makkaravuoka

Ainekset14 annosta

2.500 kg
1.000 kg
makkarakuutioita
0.300 kg
0.300 kg
0.025 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.005 kg
pippurisekoitusta
0.012 kg
suolaa
1.500 kg
0.200 kg

Ohje

  1. Kaada jäiset perunakuutiot ja makkarakuutiot voideltuun GN 1/1-100 astiaan. Sekoita joukkoon kasvikset, ruohosipuli ja mausteet. Kaada päälle Ruoka 13% ja ripottele pinnalle juustoraaste.
  2. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa noin tunti. Peitä kannella paiston puolivälissä, jos pinta ruskettuu liikaa.
kpl
g
4.9 kg
111 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
111 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.