Perunacarbonara

Perunacarbonara

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
182 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Maustekerma
1,750 kg Valio suurtalous kuohukermaa laktoositon
0,085 kg tuoretta persiljaa
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
Perunat
1,000 kg pekonia kuutioina
0,100 kg Valio Eila® voita
3,000 kg Valio perunakuutioita sulatettuna
0,500 kg Food Service sipulikuutioita hienonnettuna
  sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
0,050 kg tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Maustekerma
  • Sekoita kaikki aineet keskenään.

Perunat
  • Kypsennä pekoni pannussa.

  • Lisää perunat, sipulit ja voi . Paista kauniin ruskeiksi. Mausta.

  • Lisää maustekerma ja keitä kunnes se paksuuntuu.

  • Lisää lopuksi ruohosipuli.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!