Perunacarbonara

Valio Food Solutions

Perunacarbonara

Ainekset25 annosta

Maustekerma

1.750 kg
0.085 kg
tuoretta persiljaa
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Perunat

1.000 kg
pekonia kuutioina
0.100 kg
3.000 kg
0.500 kg
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.050 kg
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Maustekerma

  2. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  3. Perunat

  4. Kypsennä pekoni pannussa.
  5. Lisää perunat, sipulit ja voi . Paista kauniin ruskeiksi. Mausta.
  6. Lisää maustekerma ja keitä kunnes se paksuuntuu.
  7. Lisää lopuksi ruohosipuli.
kpl
g
5.0 kg
182 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
182 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›