Perunajuustosarvi

Perunajuustosarvi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Perunajuustosarvi

Perunajuustosarvi

Ainekset13 kpl

Esitaikina

0.500 kg
vettä
0.050 kg
hiivaa
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.050 kg (13 kpl à 0.081 kg)

Taikina

0.000 kg (13 kpl à 0.000 kg)
1.050 kg
esitaikinaa
0.500 kg
vettä
0.350 kg
pakasteperunasoseaineksia
0.060 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.050 kg
hiivaa
0.100 kg
kananmunia
0.100 kg
1.000 kg
hiivaleipävehnäjauhoja
0.500 kg
vehnäjauhoja
3.790 kg (13 kpl à 0.292 kg)

Täyte

0.650 kg
0.650 kg (13 kpl à 0.050 kg)

Pinnalle

0.130 kg
0.130 kg (13 kpl à 0.010 kg)
5.620 kg (13 kpl à 0.432 kg)

Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita esitaikinan aineet kylmään veteen. Anna esitaikinan käydä kylmiössä yli yön.
  2. Sulata perunasoseaines. Sekoita esitaikina ja taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  3. Paloittele taikina 300 g:n paloiksi ja riivaa palat pyöreiksi. Anna palojen levätä 10 minuuttia.
  4. Kauli palat 4 mm:n vahvuisiksi ja ripottele palojen pinnalle Koskenlaskija® murua. Rullaa palat ja taivuta sarven muotoon.
  5. Nostata sarvet. Ripottele sarvien pinnalle emmentalraastetta. Paista sarvet 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
4.6 kg
244 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
244 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.