Perunajuustosarvi

Valio Food Solutions

Perunajuustosarvi

Ainekset13 kpl

Esitaikina

0.500 kg
vettä
0.050 kg
hiivaa
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.050 kg (13 kpl à 0.081 kg)

Taikina

0.000 kg (13 kpl à 0.000 kg)
1.050 kg
esitaikinaa
0.500 kg
vettä
0.500 kg
0.060 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.050 kg
hiivaa
0.100 kg
kananmunia
0.100 kg
1.000 kg
hiivaleipävehnäjauhoja
0.500 kg
vehnäjauhoja
3.940 kg (13 kpl à 0.303 kg)

Täyte

0.650 kg
0.650 kg (13 kpl à 0.050 kg)

Pinnalle

0.130 kg
0.130 kg (13 kpl à 0.010 kg)
5.770 kg (13 kpl à 0.444 kg)

Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita esitaikinan aineet kylmään veteen. Anna esitaikinan käydä kylmiössä yli yön.
  2. Sulata perunasoseaines. Sekoita esitaikina ja taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  3. Paloittele taikina 300 g:n paloiksi ja riivaa palat pyöreiksi. Anna palojen levätä 10 minuuttia.
  4. Kauli palat 4 mm:n vahvuisiksi ja ripottele palojen pinnalle Koskenlaskija® murua. Rullaa palat ja taivuta sarven muotoon.
  5. Nostata sarvet. Ripottele sarvien pinnalle emmentalraastetta. Paista sarvet 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
4.6 kg
245 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
245 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
133 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
133 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.