Perunalaatikko

Valio Food Solutions

Perunalaatikko

Ainekset22 annosta

2.000 kg
1.200 kg
vettä
0.035 kg
vehnäjauhoja
0.500 kg
0.500 kg
0.140 kg
siirappia
0.018 kg
suolaa

Ohje

  1. Anna perunasoseen esisulaa kylmiössä yön yli tai kaksi tuntia huoneenlämmössä.
  2. Kuumenna vesi ja lisää puolet perunasoseaineksesta. Kuumenna ja sekoita loppu perunasoseaines. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi. Lisää vehnäjauhot ja anna seoksen imeltyä liedellä kannen alla vähintään kaksi tuntia.
  3. Lisää imeltyneeseen seokseen kerma, maitojuoma ja suola. Mikäli haluat lisämakeutta, mausta siirapilla.
  4. Kaada seos kahteen GN 1/2-40 -astiaan ja kiertoilmakypsennä kannalla peitettynä noin tunti 120 asteessa ja ilman kantta noin 1 1/2 tuntia.
kpl
g
3.3 kg
112 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
112 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
112 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›