Siirry sisältöön
Perunalaatikko

Perunalaatikko

Perunalaatikko

Ainekset


Ohje

  1. Anna perunasoseen esisulaa kylmiössä yön yli tai kaksi tuntia huoneenlämmössä.
  2. Kuumenna vesi ja lisää puolet perunasoseaineksesta. Kuumenna ja sekoita loppu perunasoseaines. Kuumenna ja sekoita tasaiseksi. Lisää vehnäjauhot ja anna seoksen imeltyä liedellä kannen alla vähintään kaksi tuntia.
  3. Lisää imeltyneeseen seokseen kerma, maitojuoma ja suola. Mikäli haluat lisämakeutta, mausta siirapilla.
  4. Kaada seos kahteen GN 1/2-40 -astiaan ja kiertoilmakypsennä kannalla peitettynä noin tunti 120 asteessa ja ilman kantta noin 1 1/2 tuntia.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 184 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 21,3 g
Rasva 9,2 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,8 g
Kalsium 54,3 mg
D-vitamiini 0,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal
Proteiini 2,1 g
Hiilihydraatti 14,3 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search