Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Perunapyre
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Perunapyre
Perunapyre
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
4 annosta
0.400 kg
puikulaperunaa
0.150 kg
Valio normaalisuolaista voita
0.000 kg
Valio kuohukermaa laktoositon
0.000 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.000 kg
suolaa
Ohje
Kypsennä kuoritut puikulat 35 min 100 asteessa höyryuunissa ja aja ne perunamyllyn läpi.
Lisää perunalumen joukkoon voi ja vähän kermaa, jottei se leikkaa.
Viimeistele perunapyree hienonnetulla ruohosipulilla.
** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Lisukkeeksi
Läskisoosi
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.6 kg
Vähälaktoosinen
Kasvis (lakto-ovo)
250
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 500 g normaalisuolainen
Valio kuohukerma 1 l laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
250 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
250 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›