Perunapyre

Valio Food Solutions

Perunapyre

Ainekset4 annosta

0.400 kg
puikulaperunaa
0.150 kg
0.000 kg
0.000 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Kypsennä kuoritut puikulat 35 min 100 asteessa höyryuunissa ja aja ne perunamyllyn läpi.
  2. Lisää perunalumen joukkoon voi ja vähän kermaa, jottei se leikkaa.
  3. Viimeistele perunapyree hienonnetulla ruohosipulilla.
  4. ** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Lisukkeeksi
Läskisoosi
kpl
g
0.6 kg
250 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
250 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
250 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›