Perunasalaattia ja pikkupyöryköitä

Perunasalaattia ja pikkupyöryköitä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Perunasalaattia ja pikkupyöryköitä

Perunasalaattia ja pikkupyöryköitä

Ainekset20 annosta

2.500 kg
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.085 kg
hienonnettua persiljaa
0.005 kg
mustapippurirouhetta
0.005 kg
suolaa
0.300 kg
maustekurkkua kuutioina

Kastike

0.300 kg
0.010 kg
sitruunamehua
0.030 kg
Dijon-sinappia
0.080 kg
makeaa sinappia
0.005 kg
sokeria

Pikkupyörykkä

2.000 kg
pieniä raakapakaste lihapyöryköitä

Ohje

  1. Kypsennä peruna- ja sipulikuutioita GN astiassa kiertoilmauunissa 250 asteessa n. 10 minuuttia.
  2. Mausta valkosipulilla, persiljalla, pippurilla ja suolalla.
  3. Lisää joukkoon maustekurkku, sekä keskenään sekoitetut kastikeainekset.
  4. Laita jäiset pyörykät pellille ja paista kiertoilmauunissa 220° C 10-14 min tai yhdistelmäuunissa 200° C 10-14 min, kosteus 20%
kpl
g
5.0 kg
122 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
122 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.