Perunasose

Perunasose
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Perunasose

Ainekset20 annosta

1.400 kg
pakasteperunasoseaineksia
1.100 kg
1.200 kg
vettä
0.009 kg
suolaa
0.100 kg

Ohje

  1. Anna perunasoseaineksen esisulaa kylmiössä yön yli tai 2 tuntia huoneenlämmössä. Kuumenna maito-vesiseos kattilassa kiehuvan kuumaksi. Lisää puolet perunasoseaineksista, sekoita ja kuumenna. Lisää loput perunasoseainekset, voi ja suola. Anna hautua kannen alla muutama minuutti. Sekoita ennen tarjoilua.
kpl
g
4.2 kg
50 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
50 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
50 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.