Perunasose

Perunasose
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Perunasose

Ainekset20 annosta

2.000 kg
1.100 kg
1.200 kg
vettä
0.009 kg
suolaa
0.100 kg

Ohje

  1. Anna perunasoseaineksen esisulaa kylmiössä yön yli tai 2 tuntia huoneenlämmössä. Kuumenna maito-vesiseos kattilassa kiehuvan kuumaksi. Lisää puolet perunasoseaineksista, sekoita ja kuumenna. Lisää loput perunasoseainekset, voi ja suola. Anna hautua kannen alla muutama minuutti. Sekoita ennen tarjoilua.
kpl
g
4.2 kg
80 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
80 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›