Perunaterriini

Perunaterriini
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Perunaterriini

Perunaterriini

Perunaterriini toimii herkullisena lisukkeena monelle pääruoalle ja on helposti muokattavissa erilaisten juustojen ja mausteiden avulla. Terriinistä on helppo leikata viimeistellyt palat, jotka säilyttävät muotonsa lämmitettäessä.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

1.500 kg
ohutkuorista perunaa
0.300 kg
0.178 kg
kananmunaa
0.003 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.002 kg
kuivattua rosmariinia
0.050 kg
sitruunamehua ja -kuorta
0.150 kg
0.150 kg

Ohje

  1. Sekoita kerma kananmunien joukkoon ja mausta. Lisää joukkoon juustoraasteet. Kuori ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi. Lisää perunat juusto-kermaseokseen.
  2. Vuoraa leivinpaperilla suorakaiteen muotoinen leipävuoka tai suuremmissa määrissä GN-vuoka. Lado peruna-juustokermaseos tiiviisti vuokaan. Paista terriiniä 150-asteisessa uunissa n. 1,5 tuntia. Jäähdytä kylmäksi ja kumoa terriini pois vuoasta. Leikkaa annospaloiksi.
kpl
g
2.0 kg
152 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
152 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
152 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.